Tröstresa till Tyger och ting m.m................Jaha, för att överhuvudtaget överleva den inställda resan så begav vi oss i tisdags mot Ullared. Första stoppet blev fika vid Vättern med solsken och kall vind. Karin konstaterade just då att det då var ca +21 grader i Chicago, hm.. himla kul att veta. Nästa stopp blev när det var dags för lunch i Smålandstenar där vi åt en räkmacka på byns fik i 50-talsmiljö.
Efter lunch var vi redo för ett besök hos Tyger och ting i Burseryd. Vilken fantastisk butik - här blev man verkligen inspirerad fast det är klart tyg priserna i USA är betydligt lägre. Givetvis fanns det vissa tyger här som varken Karin eller jag kunde leva utan.
Med varsin kasse styrde vi kosan mot Gekås i Ullared, här landade vi runt 15-tiden och hade tid på oss fram till 20 att shoppa. Det är inga problem att fylla en vagn här, det lyckades vi båda med.
Trötta och hungriga åt vi pizza utanför inte så nyttigt men just då väldigt gott.
När vi checkat in på vårt motellrum och gott igenom dagens inköp så plockade vi fram våra skärmattor och Karins lilla symaskin. Vågar nästan slå vad om att vi är de ända som sytt på det motellrummet, en trevlig kväll där vi titt som tätt påminnde varandra om vad vi skulle gjort om vi varit i USA istället.
Dagen där på blev det ett kort besök på Gekås igen och ett längre besök på Panduros outlet - de hade ju Tllda tygerna för 59kr/m det går ju inte att missa plus en hel del annat.
Sedan ställdes GPS:n in på Kinna och vi fick åka en slingrig tvärsöver väg. Väl framme blev det lunch utanför Skroten på mackor, men fy vad kallt och det är fortfarande +21 i Chicago.
På Skroten blev det ett långt stopp för där fanns både lapptäckstyger, inredningstyger och påslakan så vi var tungt lastade när vi kom ut. Nu börjar bilen bli full.
Innan vi vände hemåt så blev det ett stopp på Visko i Kinna och därifrån hade vi med oss en heldel skokartonger.
Livet kändes lite bättre men på hemresan pratade vi mycket om hur vi ska få till den här resan nästa år när Karin bor i Holland...........


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0